Friday, October 12, 2012

Ce este cazarea in regim hotelier ?

Cazarea in regim hotelier, www.cityguides.fr  este  o combinatie intre apartamentul  personal si avantajele unei camere de hotel. Ea preia avantajele celor doua forme de a trai si de a te caza pe timpul vacantelor sau a deplasarilor de afaceri.  Practic, inchiriand un apartament pentru mai multe zile, vei avea parte de discounturi semnificative dar si preturi de cazare mult mai mici decat costa o camera de hotel .

In primul rand, un apartament cu 2-3 camere  in regim hotelier costa sub jumatate din pretul unei camere de hotel, avand dotari de confort similare sau chiar superiore unei care de hotel, in plus , intr-un apartament se pot caza mai multe persoane decat intr-o camera de hotel.

Un alt avantaj ala apartamentelor inchiriate in regim hotelier este ca poti alege locatii mult mai variate. Daca  inainte erai  obligat sa locuiesti la un hotel intr-un sector al Bucurestiului, dar aveai treaba in alt colt al orasului, acum iti poti alege locul de cazare aproape de locul unde urmeaza sa lucrezi si in plus sa beneficiezi de o multime de avantaje pe care doar cazarea la hotel nu ti le oferea.Aici sunt cele mai bune oferte de inchiriere apartamente , garsoniere si vile in regim hotelier bucuresti .

Un al treilea avantaj al unei astfel de modalitati de cazare este ca iti vor aduce discounturi semnificative. Hotelurile in general au tarife fixe si sunt rigide in sensul obtinerii de preturi promotionale. In cazul cazarii inr egim hotelie preturile sunt mult mai “negociabile” si in functie de perioada anului in care urmeaza sa te cazezi poti obtine o reducere semnificativa a tarifului.

De asemenea, un alt avantaj fata de hotel este ca toate apartamentele si garsonierele care se inchiriaza in regim hotelier au bucatarii complet utilate si echipate, astfel incat poti fi tu cel care isi pregateste masa si nu vei mai fi nevoit sa alegi un restaurant, astel putand face mari economii pe timpul vacantei sau deplasarii dvs.

Un ultim avantaj, dar la fel de important este faptul ca esti foarte independent. esti practic ca la tine acasa. Nu vei fi deranjat de femeia de servici care vine la prima ora sa iti faca patul, vei fi ferit de ochii curisi ai angajatilor etc. Vei veni si vei pleca cand vrei, beneficiand de independenta totala.

Pentru inchirierea unui apartament sau garsonieraa in regim hotelier in Bucuresti sau oriunde in alt oras din Romania, vizitati site-ul NR 1 din Romania ,

No comments:

Post a Comment